5 Ekim 2024

Aydın İl Halk Kütüphanesi, 2024 Yaz Etkinliklerine Başlıyor

By haberyaz Haz27,2024

Aydın İl Halk Kütüphanesi, 2024 yılı yaz etkinliklerine başlıyor. Temmuz ayında düzenlenecek etkinlikler, özellikle çocuklar ve gençler için çeşitli eğlenceli etkinliklerle dolu dolu geçecek. Bu kapsamda düzenlenen programla Aydın’da yaşayan halkın kültürel ve sosyal aktivitelerle vakit geçirmesi amaçlanıyor. Kültür ve Turizm Bakanlığı himayesinde yapılan etkinlikler, Aydın İl Halk Kütüphanesi’nin katkılarıyla gerçekleşiyor.

Bu etkinlikler, çocukların ve gençlerin kitap okuma alışkanlıklarını pekiştirmeyi, kütüphane kullanımını arttırmayı ve onların sosyal ve kültürel gelişimlerine katkı sağlamayı hedefliyor. Haziran ayı itibarıyla duyurulan program kapsamında, kütüphanede çeşitli atölye çalışmaları, okuma saatleri, sanat ve el işi etkinlikleri gibi birçok farklı aktivite yer alacak.

Kütüphanenin bu girişimi, bölgedeki çocukları ve gençleri kültürel etkinliklere teşvik ederken aynı zamanda yaz tatillerini verimli bir şekilde değerlendirmelerine olanak tanıyor. Program hakkında daha detaylı bilgi ve katılım şartları için Aydın İl Halk Kütüphanesi’ne başvurulabilir.

Bu bilgiye Aydın İl Halk Kütüphanesi ve Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın resmi açıklamaları üzerinden ulaşılmıştır.

Related Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir