6 Ekim 2024

Uluslararası Uyuşturucu Kullanımı ve Kaçakçılığı ile Mücadele Günü Etkinlikleri

By haberyaz Haz27,2024

İl Sağlık Müdürlüğümüz, İl Emniyet Müdürlüğü Aydın Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Yeşilay Derneği Aydın Şubesi işbirliğiyle Aydın Atatürk Kent Meydanı’nda farkındalık yaratmak amacıyla bilgilendirme stantları açıldı.

Etkinliğe İl Sağlık Müdürümüz Dr. Eser ŞENKUL, Aydın İl Müftüsü Hasan GÜNEŞ, Yeşilay Derneği Aydın Şubesi Başkanı Sencer GÜNDÜZ, AK Parti Aydın İl Başkanı Gökhan ÖKTEN, AK Parti Efeler İlçe Başkanı Oğuz KENDİRLİOĞLU katıldı.

İl Sağlık Müdürlüğü ve İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından tütün ve tütün bağımlılığı ile ilgili bilgilendirmeler yapıldı. Ayrıca karbonmonoksit ölçümleri yapılan ve yüksek değer çıkan vatandaşlarımız, Sigara Bırakma Poliklinikleri’ne yönlendirilerek tıbbi destek almaları için randevu alındı.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ise etkinlikte vatandaşları uyuşturucu, madde bağımlılığı, uyuşturucuya başlama nedenleri, bağımlılık döngüsü ve narkotik suçlarla mücadele konularında bilgilendirdi.

Yeşilay Derneği Aydın Şubesi ise uyuşturucuyla ilgili bilgiler vererek Aydın Yeşilay Danışmanlık Merkezi (YEDAM) hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Related Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir