11 Ekim 2024

Valimiz İlçemizi Ziyaret Etti

By haberyaz Haz27,2024

Valimiz Sayın Ali FİDAN, İlçemizi ziyaret etti. Beraberinde İl protokolü ile yapılan ziyarette Valimizi Kaymakamımız Sayın Aziz GÖLBAŞI karşıladı. Kaymakamlık Makamında yapılan görüşmenin ardından Valimiz Sayın Ali FİDAN, Avanos Belediye Başkanı Mustafa Kenan SARITAŞ’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Yapılan kısa süreli görüşmenin ardından, Avanos Belediye Başkanlığı Toplantı Salonu’na geçildi. Burada Valimiz Sayın Ali FİDAN Başkanlığında muhtarlar ile istişare toplantısı düzenlendi.

Valimiz Sayın Ali FİDAN, Kaymakamımız Sayın Aziz GÖLBAŞI tarafından ilçemiz hakkında bilgilendirildi. İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hüseyin ÇAM ise köylerimizde yapılan ve yapılması planlanan yatırım programı hakkında sunum yaptı. İlçe Jandarma Komutanı, İlçe Emniyet Müdürü, İlçe Milli Eğitim Müdürü, İlçe Tarım ve Orman Müdürü ve İlçe Müftü Vekili kurumlarına ait brifingi takdim etti. Sunumların ardından muhtarlarımızın istek ve talepleri değerlendirildi ve Valimiz Sayın Ali FİDAN, ilgili kurum amirlerine talimatlarını verdi.

Valimiz Sayın Ali FİDAN, muhtarlarımıza katılımlarından dolayı teşekkür etti ve sonrasında Özkonak Kasabasını ziyaret etti. Burada Damızlık Koyun ve Keçi Birliği Başkanı Suat Soner GÜVEN’e ait küçükbaş hayvancılık işletmesinde incelemelerde bulundu ve bilgi aldı. Ayrıca Nevşehir Tarım ve Orman Müdürlüğünce yürütülen hayvancılığı geliştirme projelerini de yerinde inceledi.

İlçemiz Çalış Kasabasını da ziyaret eden Sayın Valimiz, burada Samsun’da motosiklet kazasında hayatını kaybeden Uzman Çavuş Hasan Berkay EYVAZ’ın ailesini ziyaret etti ve başsağlığı dileklerinde bulundu. Çalış Belediye Başkanlığını da ziyaret eden Valimiz, Belediye Başkanı Mustafa DEMİR’e hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Son olarak İlçemiz Topaklı Köyü’ne geçen Sayın Valimiz, burada Topaklı Jandarma Karakolu’nu ve Topaklı Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliği’ni ziyaret etti. Yetkililerden brifing alan Valimiz, Jandarma ve Emniyet personeline görevlerinde başarılar diledi.

Related Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir