12 Ekim 2024

Kaymakamımız Köyleri Ziyaret Etti

By haberyaz Haz27,2024

İlçemizdeki vatandaşlarla sık sık bir araya gelmeye özen gösteren Kaymakamımız Sn. Alper KIRGIL, bugün Kırkyaren ve Beki Köylerimize bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Kaymakamımız, vatandaş buluşmaları kapsamında bugün ilk olarak Şehit Ali ÇINAR’ın Kırkyaren Köyünde ikamet etmekte olan ailesine hane ziyareti gerçekleştirdi. Şehit ailesiyle bir süre sohbet eden Kaymakamımız, her zaman yanlarında olduklarını ifade etti. Ardından Şehit Ali ÇINAR’ın kabrini ziyaret eden Kaymakamımız ve beraberindeki heyet, Şehidimiz için dua etti. Kaymakamımızın talimatı üzerine, kabirde bulunan yıpranmış bayrak değiştirildi.

Şehidimizin kabir ziyaretinin ardından Kırkyaren Köyünde vatandaşlarla bir araya gelen Kaymakamımız, köy muhtarından köyün genel durumu hakkında bilgi aldı ve vatandaşların istek ve taleplerini dinledi.

Beki Köyünde ikamet eden Kıbrıs Gazisi Ahmet UYGUN’u hanesinde ziyaret eden Kaymakamımız, Gazimizle ve ailesiyle bir süre sohbet ederek istek ve talepleri noktasında bilgi aldı. Ayrıca Kaymakamımız, Beki Köyü kahvesinde de vatandaşlarla buluşarak istek ve taleplerini dinledi ve ilgili müdürlere gerekli talimatları verdi.

Kaymakamımız Sn. Alper KIRGIL’a ziyaretlerinde, İlçe Jandarma Komutan V. Kerem SAL, İlçe Yazı İşleri Müdürü Sami AKKUŞ, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Koral ALTINPINAR, İlçe Özel İdare Müdürü Eyüp CAN, Köylere Hizmet Götürme Birliği Müdürü Yunus DEMİR ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Ahmet PALA eşlik etti.

Related Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir