12 Ekim 2024

Vali Mehmet Fatih Serdengeçti, Özel Güvenlik Haftası Etkinliklerini Değerlendirdi

By haberyaz Haz27,2024

Sayın Valimiz Mehmet Fatih Serdengeçti, 26 Haziran- 30 Haziran tarihleri arasında kutlanan Özel Güvenlik Haftası’nda, İl Emniyet Müdürü Recep Güzelyazıcı ile İl Jandarma Komutanı J. Kd. Albay Özgür Özer ve beraberindeki heyeti makamında kabul etti.

27 Haziran Perşembe günü gerçekleştirilen ziyarette, Vali Serdengeçti, kamu düzeninin korunmasında Genel Kolluk kuvvetlerimiz ile beraber çalışan özel güvenlik görevlilerinin rollerine dikkat çekerek, özverili çalışmalarından dolayı heyete teşekkür etti.

Heyet tarafından Vali Serdengeçti’ye, özel güvenlik görevlilerinin ve sektörün önemini vurgulamak amacıyla düzenlenen Özel Güvenlik Haftası etkinlikleri hakkında detaylı bilgi verildi.

Vali Serdengeçti, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, heyetin Özel Güvenlik Haftası’nı kutladı ve çalışmalarında başarılar diledi.

Ziyaret, çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

Vali Serdengeçti, ziyaret sonrası yapmış olduğu paylaşımında ise “26-30 Haziran Özel Güvenlik Haftası münasebetiyle Genel Kolluk-Özel Güvenlik İş Birliği ve Entegrasyonu (KAAN Uygulaması) çerçevesinde başarılı çalışmalar ifa eden özel güvenlik görevlilerimiz ile emniyet personellerimize başarı belgelerini takdim ettik. Kamu güvenliğini tamamlayıcı mahiyette görev yapan özel güvenlik görevlilerinin genel kolluk kuvvetleriyle etkili iletişim ve iş birliğiyle verimli, denetlenebilir ve sürdürülebilir güvenlik hizmetleri sunmayı oldukça önemsiyoruz.” ifadelerini kullandı.

Related Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir