12 Ekim 2024

Kaymakamımız Sayın Melikşah ŞAHİN’den İlçe Emniyet Amiri Faruk TÜRK ve eşine veda

By haberyaz Haz27,2024

Kaymakamımız Sayın Melikşah ŞAHİN, tayin sebebiyle ilçemizden ayrılan İlçe Emniyet Amiri Faruk TÜRK ve eşi polis memuru Selma TÜRK’e ilçemizde vermiş oldukları hizmetlerden ötürü plaket ve başarı belgesi takdim etti. Kaymakamımız, bir veda töreni düzenleyerek, Faruk TÜRK ve eşine yeni görevlerinde başarılar diledi.

Veda töreninde konuşan Sayın ŞAHİN, “Faruk TÜRK ve eşi Selma TÜRK, ilçemizde görev yaptıkları süre boyunca özverili bir şekilde çalışarak önemli projelere imza attılar. İlçemizde güvenlik konusunda önemli başarılar elde ettiler. Kendilerine teşekkür ediyor, yeni görevlerinde de başarılar diliyorum” dedi.

Faruk TÜRK ise yaptığı konuşmada, ilçede geçirdiği süre boyunca gösterilen güven ve destekten dolayı teşekkür etti. Yeni görev yerinde de aynı azim ve gayretle çalışacağını belirterek, ilçemizi her zaman gururlandıracak başarılara imza atacaklarını vurguladı.

Veda töreninin sonunda Kaymakamımız Sayın Melikşah ŞAHİN, Faruk TÜRK ve eşi Selma TÜRK’e plaket ve başarı belgesini takdim ederek, yeni görevlerinde başarılar diledi.

Related Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir