14 Ekim 2024

Kaymakam, Yangın Harekat Merkezini Ziyaret Etti

By haberyaz Haz26,2024

Kaymakamımız Muhammet GÜZEL, ilçemizdeki yangın önleme ve müdahale faaliyetlerini yerinde incelemek amacıyla Genç Orman İşletme Şefliği Yangın Harekat Merkezini ziyaret etti.

Yangın Harekat Merkezinde görev yapan personelle bir araya gelen Kaymakam Muhammet GÜZEL, yangınla mücadelede yaşadıkları zorlukları ve ihtiyaçlarını dinledi. Yangın sezonunda yapılması gereken hazırlıklar ve alınacak tedbirler hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.

Kaymakam GÜZEL, ziyareti esnasında yaptığı açıklamada, ilçemizin doğal zenginliklerini koruma konusundaki hassasiyetin devam edeceğini vurgulayarak, “Yangınlarla mücadele, hem doğal çevremizin korunması hem de vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğinin sağlanması açısından büyük bir önem taşımaktadır. Yangın Harekat Merkezimizin, yangınlara hızlı ve etkin bir şekilde müdahale ederek yangınları kontrol altına alma noktasında gösterdiği çaba ve başarıyı takdir ediyorum. Tüm personelimize, bu zor ve önemli görevlerinde başarılar diliyorum.” dedi.

Ziyareti sırasında, Kaymakam Muhammet GÜZEL’e İlçe Orman İşletme Şefi Çetin İNAN ve yangınla mücadele biriminden sorumlu personel eşlik etti

Related Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir