14 Ekim 2024

Kaymakamımız Sayın Adem TOPACA, Şehit Yarbay Songül YAKUT’un annesini ziyaret etti

By haberyaz Haz26,2024

Kaymakamımız Sayın Adem TOPACA, Şehit Yarbay Songül YAKUT’un annesini ziyaret etti. Kaymakamımız şehidimizin ailesiyle sohbet ederek geçmiş bayramını tebrik etti.

Haber detaylarına göre, Kaymakamımız Adem TOPACA, Şehit Yarbay Songül YAKUT’un annesine bir ziyaret gerçekleştirdi. Ziyaret sırasında Kaymakamımız, şehidimizin annesiyle samimi bir sohbet gerçekleştirdi.

Kaymakam TOPACA, ziyaret esnasında Şehit Yarbay Songül YAKUT’un annesini geçmiş bayramını tebrik ederek, kendisine sağlık, huzur ve mutluluk diledi. Ayrıca, annenin acısını paylaşarak her zaman yanlarında olduğunu ifade etti.

Şehit Yarbay Songül YAKUT’un annesi ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Kaymakamımıza teşekkürlerini iletti. Annenin gözleri dolarken, şehidin sevgi ve saygı dolu anılarını da paylaştı.

Bu anlamlı ziyaret, şehitlerimize ve ailelerine olan saygımızı ve minnettarlığımızı bir kez daha ortaya koydu. Kaymakamımızın bu tür ziyaretlerle hemşehrilerimizin yanında olduğunu hissettirmesi, toplumun birlik ve beraberlik duygularını güçlendirmektedir.

Haberin sonunda ise sosyal medya etiketleri olarak:#KaymakamAdemTOPACA #ŞehitYarbaySongülYAKUT #Anneziyareti #Minnettarlık etiketlerini kullanabilirsiniz.

Related Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir