11 Ekim 2024

30. Şahabettin Bilgisu Çevre Ödülleri Töreni Gerçekleştirildi

By haberyaz Haz27,2024

Çevre bilincinin gelişmesine, çevrenin korunmasına ve iyileştirilmesine katkıda bulunan sanayi kuruluşları, “Temiz Üretim Güçlü Sanayi” sloganıyla düzenlenen 30. Şahabettin Bilgisu Çevre Ödülleri Töreni’nde ödüllendirildi. Törende Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Sayın Mehmet Özhaseki ve Vali Seddar Yavuz’un yanı sıra birçok önemli isim katıldı.

Törende yapılan konuşmalarda çevrenin korunması ve temiz üretim konularına vurgu yapıldı. Vali Seddar Yavuz, Kocaeli’nin Marmara Havzasında parlayan bir yıldız olduğunu belirterek, sanayicileri tebrik etti. Bakan Mehmet Özhaseki ise sanayicilere çevre konusunda daha duyarlı olmaları çağrısında bulundu. Ayrıca, Avrupa Birliği’nin uygulayacağı yeni düzenlemeler hakkında bilgi verdi ve yeşil dönüşüme destek vereceklerini açıkladı.

Törende ödül alan firmalar da tebrik edildi. Çevre bilincine sahip olan ve çevreye duyarlı üretim yapan sanayi kuruluşları arasında Assan Alüminyum San. ve Tic. A.Ş., Ford Otomotiv Sanayi A.Ş., Systemair HSK Havalandırma Endüstri San. ve Tic. A.Ş., Linde Opsan Otomotiv Parça San. ve Tic. A.Ş. ve Sönmez Transformatör Sanayi ve Ticaret A.Ş. yer aldı.

Ödüllerin verilmesiyle tören sona erdi.

Related Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir