12 Ekim 2024

CHP Amasya Milletvekili, Sermaye Piyasası Kanunu’nda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi’nin Görüşmelerini Duyurdu

By haberyaz Haz26,2024

CHP Amasya Milletvekili Reşat Karagöz, Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Kurulu’nda “Sermaye Piyasası Kanunu’nda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi” görüşmelerinin tamamlandığını duyurdu. Karagöz, bu teklifin görüşmeleri esnasında gözlemlediği detayları ve tartışmaları paylaştı.

TBMM’de gerçekleşen oturumda, sermaye piyasalarını düzenlemeye yönelik önemli değişiklikler üzerinde duruldu. Karagöz, yaptığı açıklamada, “Sermaye Piyasası Kanunu’nun daha etkin hale getirilmesi ve piyasalardaki güvenin artırılması amacıyla bu değişikliklerin zorunlu olduğunu” belirtti. Ayrıca, ekonomiyi güçlendirmek ve yatırımcıları korumak adına bu tür yasaların önemini vurguladı.

Kanun teklifi, meclis üyeleri tarafından titizlikle değerlendirildikten sonra, Genel Kurul tarafından kabul edildi. Karagöz, komisyonda emeği geçen herkese teşekkür ederek, “Daha güçlü bir ekonomi için çalışmalarımız devam edecek” dedi.

Related Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir