13 Ekim 2024

Tokat İl Genel Meclis Başkanı ve Üyeleri, Kaymakam Turan Soğukoluk’u Ziyaret Etti

By haberyaz Haz26,2024

Tokat İl Genel Meclis Başkanı Ali İhsan Gürel, beraberindeki il genel meclis üyeleriyle birlikte Tokat Kaymakamı Turan Soğukoluk’a nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarette, il genel meclisinin çalışmaları hakkında bilgi paylaşılırken, Kaymakam Soğukoluk da il genel meclisine destekleri için teşekkür etti.

Tokat İl Genel Meclisi Başkanı Ali İhsan Gürel, nezaket ziyareti kapsamında Kaymakam Turan Soğukoluk’u makamında ziyaret etti. Ziyarette, Gürel ve beraberindeki il genel meclis üyeleri, Kaymakam Soğukoluk ile bir süre sohbet etti.

Gürel, ziyarette yaptığı konuşmada, il genel meclisinin faaliyetleri hakkında bilgiler verdi. Meclisin, ilin gelişimi ve kalkınması için önemli kararlar aldığını belirten Gürel, Kaymakam Soğukoluk’un da desteğiyle bu kararların uygulanmasının daha da kolaylaşacağını ifade etti.

Kaymakam Soğukoluk ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, il genel meclisine desteklerinin süreceğini söyledi. İlin kalkınması için her zaman işbirliği içinde olacaklarını vurgulayan Soğukoluk, il genel meclisi üyelerine çalışmalarında başarılar diledi.

Nezaket ziyaretinin sonunda Gürel ve il genel meclis üyeleri, Kaymakam Soğukoluk’a teşekkür ederek, ziyaretin anısına hediye takdim etti. Ziyaret, samimi bir ortamda gerçekleşirken, taraflar arasında işbirliği ve dayanışmanın önemi vurgulandı.

Related Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir