15 Ekim 2024

İlçemizde Yatırımcılar Ziyarette Bulundu

By haberyaz Haz26,2024

İlçemizde faaliyet gösteren yatırımcılardan Alp DELİMOLLAOĞLU ve eşi Pelin DELİMOLLAOĞLU, Kaymakamımız Sn. Yağmur ŞİMŞEK’i makamında ziyaret etti. Ziyaretleri sırasında yeni işletme açılışı için hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

Yatırımcı çift, Kaymakamımız Sn. ŞİMŞEK ile bir süre sohbet ederek, ilçemizdeki iş potansiyeli hakkında bilgi alışverişinde bulundu. İlçemizin ekonomik gelişimine katkı sağlayacak yeni iş fikirleri üzerine fikir alışverişinde bulunuldu.

Ziyaret sonrasında Alp DELİMOLLAOĞLU ve Pelin DELİMOLLAOĞLU, ilçemizin potansiyeli hakkında oldukça olumlu bir değerlendirme yaparak, yatırım yapmaya kararlı olduklarını belirttiler. Bu yeni yatırımların ilçemize istihdam ve ekonomik canlılık getirmesi beklenmektedir.

Kaymakamımız Sn. Yağmur ŞİMŞEK de yatırımcılara teşekkür ederek, ilçemizi tercih etmelerinden dolayı memnuniyetini dile getirdi. İlçemizin gelişimine katkıda bulunacak her türlü yatırımın desteklendiğini ve her zaman kapılarının yatırımcılara açık olduğunu belirtti.

İlçemizdeki yatırımcıların, Kaymakamımıza yaptıkları ziyaretin ardından yeni işletmelerini açmaları ve ilçemize katma değer sağlamaları beklenmektedir. İlçemiz ekonomisinin canlanması ve istihdamın artması adına bu gibi yatırımların önemi büyüktür.

Related Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir