6 Ekim 2024

Türkiye Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Hayat Programı İçin Adana İl Kurulu Toplantısı

By haberyaz Haz26,2024

Türkiye Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Hayat Programı kapsamında il düzeyindeki çalışmaları yürütmek üzere İl Hıfzıssıhha Kurulu’nun bir alt kurulu olarak oluşturulan İl Yeterli ve Dengeli Beslenme ve Hareketli Yaşam Kurulu, Adana İl Sağlık Müdürlüğü Ek Hizmet Binası Vet. Hek. Fuat GÜNEŞ toplantı salonunda 14 Haziran 2024 Cuma günü 15:00-17:00 saatleri arasında bir araya geldi.

Toplantıya, programın uygulanması için önemli paydaş kurum ve kuruluşlar da katılım gösterdi. Bu sayede, işbirliği ve koordinasyon sağlanarak daha etkili ve başarılı çalışmalar yürütülebileceği hedeflendi.

Bulaşıcı Olmayan Hastalıklar Birimi tarafından organize edilen toplantıda, Adana İl Sağlık Müdürlüğü’nden Uzm. Dyt. Mehmet Miktat DOĞAR, İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nden Fadime KUMAN ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nden Süleyman ÖZDEN tarafından yapılan sunumlar gerçekleştirildi. Bu sunumlar, 2024 yılı Ocak-Haziran döneminde ilimizde gerçekleştirilen faaliyetleri ve elde edilen sonuçları paylaşmayı amaçladı.

Kurul, yapılan sunumların ardından, 2024 yılı 2. yarısında gerçekleştirilecek faaliyetler ile ilgili kararlar aldı. Bu kararlar, sağlıklı beslenme ve hareketli yaşamın teşvik edilmesi, bilinçlendirme çalışmalarının organize edilmesi ve halk sağlığı açısından önemli adımların atılması amaçlarını taşıyor.

Related Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir