7 Ekim 2024

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Sekreteri Merhum Erkan Çınar İçin Anma Programı Düzenlendi

By haberyaz Haz26,2024

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Sekreteri Erkan Çınar, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetmesinin ardından düzenlenen taziye ve anma programıyla anıldı. Program, Spor Bilimleri Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

Üniversite Rektörü Prof. Dr. Alptekin Yasım’ın katılımıyla düzenlenen programa, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. İrfan Ersin Akıncı ve Prof. Dr. Orhan Doğan, dekanlar, akademik ve idari personel ile merhum Çınar’ın yakınları katıldı.

Rektör Prof. Dr. Alptekin Yasım, 2011 yılından itibaren Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi’nde önemli görevlerde bulunan Erkan Çınar’ı kaybetmenin derin üzüntüsünü ifade ederek, tüm çalışma arkadaşlarına ve yakınlarına başsağlığı diledi. Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ökkeş Alpaslan Gençay da Çınar’ın üniversiteye ve fakülteye önemli katkılarının olduğunu belirterek, onu rahmetle andı.

Program, Erkan Çınar’ın ruhuna okunan Kur’an-ı Kerim tilaveti ve dualarla sona erdi.

Related Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir