7 Ekim 2024

Ağrı Gençlik Merkezi’nde Denetim ve İncelemeler

By haberyaz Haz26,2024

Ağrı Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet Çelebi, Ağrı Gençlik Merkezi’nde denetim ve incelemelerde bulundu. İl Müdürü Çelebi, tesisleri gezerek yetkililerden bilgi aldı.

Gençlik Merkezi’nde eğitim gören kursiyerlerle bir araya gelen Çelebi, gençlerle sohbet ederek aldıkları kursları değerlendirdi. Yaz tatilini Gençlik Merkezleri’nde geçirmeleri konusunda önerilerde bulunan Çelebi, bu merkezlerin gençlerin sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetlerle vakit geçirmelerine olanak sağladığını belirtti. Çelebi, Gençlik Merkezlerinin gençlerin zararlı alışkanlıklardan korunmasına katkı sağladığını vurguladı.

Çelebi, gençlerin spor, bilim ve sanat alanlarında yeteneklerini keşfettiklerini ifade ederek, “İlimizdeki gençlerin kendilerini her alanda geliştirmelerini önemsiyoruz. Gençlik Merkezlerimizde yürütülen faaliyetlerle donanımlı ve zeki gençler yetişiyor. Burada kendini geliştiren gençlerin, gelecekte ülkemiz adına büyük başarılara imza atacaklarına inanıyorum” dedi.

Çelebi, Gençlik Hizmetleri Müdürü Ebru Duru’dan Gençlik Merkezi’nde yürütülen faaliyetler hakkında bilgi aldı ve gençlik liderleri ile bir çalışma toplantısı gerçekleştirerek istek ve taleplerini dinledi.

Related Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir