7 Ekim 2024

Türkiye Güreş Federasyonu 2024 Yılı Yıldızlar 1. Lig Müsabakaları Bolu’da Gerçekleşti

By haberyaz Haz24,2024

Türkiye Güreş Federasyonu’nun 2024 yılı Yıldızlar Serbest ve Grekoromen Güreş 1. Lig Müsabakası ve Ödül Töreni, Bolu’da büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi. Etkinlik, 30 ilde bulunan 360 sporcu, 60 antrenör ve 30 idarecinin katılımıyla renkli görüntülere sahne oldu.

Müsabakalar sonunda Karaçayır Kapalı Spor Salonu’nda şampiyonlar belirlendi. Ankara Şeker Spor Kulübü birinci, Bursa Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü ikinci ve İstanbul Sancaktepe Spor Kulübü üçüncü oldu.

Ankara Şeker Spor Kulübü’ne ödülleri TGF Yönetim Kurulu Üyesi Ali GENÇ, TGF Genel Sekreteri Yusuf GÜMÜŞ ve Bolu Gençlik ve Spor İl Müdürü Vekili Muzaffer AKDOĞAN tarafından takdim edildi. Bursa Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü’ne ödülleri ise TGF Genel Kurul Başkanı Niyazi ÖZÇELİK, TGF Merkez Hakem Kurulu Üyesi Sefa ÖZGÜL, Şube Müdürü Bilal YURT ve Gençlik Merkezi Müdürü İlhan ŞİMŞEK tarafından verildi. İstanbul Sancaktepe Spor Kulübü’ne ödüllerini ise TGF Baş Hakemi Tarık ERDEM ve antrenörler takdim ederek başarılar dilediler.

Ödül töreninde konuşan yetkililer, müsabakalara katılan tüm sporculara, antrenörlere ve idarecilere teşekkür ederek, başarılarının devamını diledi. Türkiye Güreş Federasyonu’nun düzenlediği bu tür organizasyonların, güreş sporunun gelişmesine ve yaygınlaşmasına büyük katkı sağladığı vurgulandı.

Related Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir