6 Ekim 2024

Sağlık Bakanlığından İller Arası Yer Değişikliği Hakkında Duyuru

By haberyaz Haz25,2024

Sağlık Bakanlığı, Sağlık Hizmetleri ve Yardımcı Sağlık Hizmetleri Sınıfı Harici Personelin Atama ve Yer Değiştirme Usul ve Esaslarına İlişkin Yönerge kapsamında, 2024 Yılı Haziran-Temmuz dönemi iller arası yer değişikliği kurası tayin şartlarını duyurdu.

Duyuruya göre, 2024 Yılı Haziran-Temmuz Dönemi İller Arası yer değişikliği müracaatları 25/06/2024 tarihinde başlayacak ve 12/07/2024 tarihinde saat 17:30’da sona erecektir. Başvurular, Sağlık Bakanlığı’nın web sitesi üzerinden yapılacak olup, personelin en fazla 5 tercih yapma hakkı bulunmaktadır. Atamaya esas belgelerin eklenmesi ve başvurunun tamamlanması gerekmektedir.

Başvuru şartları arasında, personelin görev yaptığı ilde en az 1 yıl çalışmış olması ve asaletinin tasdik edilmiş olması bulunmaktadır. Aday memurluğu devam eden personellerin başvurusu kabul edilmeyecektir. Başvurusu kabul edilen personeller, fiilen 2 yıl süreyle çalışmadıkça il içerisinde yer değişikliği talebinde bulunamayacaklardır.

Başvuru sonuçları, değerlendirme sürecinin ardından ilan edilecek olup, uygun görülen personellerin atama işlemleri gerçekleştirilecektir. Ataması yapılan personellerin en geç 30 gün içerisinde ayrılışlarını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Mazeret durumunda olan personellerin durumlarını Müdürlüğe bildirmeleri istenmektedir.

Daha fazla bilgi ve ilan detayları için Sağlık Bakanlığı’nın resmi web sitesi ziyaret edilebilir.

Related Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir