6 Ekim 2024

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığından Asayiş Uygulaması Raporu

By haberyaz Haz24,2024

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı, suçların azaltılması, önlenmesi ve suçluların yakalanması amacıyla yapılan asayiş uygulamalarının sonuçlarını duyurdu. 10-23 Haziran 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilen uygulamalarda birçok kişi yakalandı.

Asayiş uygulamaları sonucunda toplamda 479 şahıs yakalanmıştır. Bu şahıslardan 34’ü 0-5 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan, 7’si 5-10 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve 2’si ise 10 yıl ve üzeri kesinleşmiş hapis cezası bulunan mahkumlar arasındaydı. Ayrıca, M.E. isimli şahıs 10 yıl 8 ay cezasıyla aranırken, S.Y. isimli şahıs ise 28 yıl 9 ay 22 gün hapis cezası nedeniyle 1 yıl 8 aydır aranıyordu.

Yakalananlar arasında ayrıca toplamda 313 ASAL yakalama kaydı bulunan ve 123 kişiye yönelik ifadeye yönelik arama kararı bulunan şahıslar da bulunuyordu.

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı, emniyet, asayiş ve kamu düzeninin sağlanması ile suçların azaltılması, önlenmesi ve suçluların yakalanmasına yönelik çalışmalarına aralıksız olarak devam edeceğini kamuoyuna duyurdu.

Related Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir