12 Ekim 2024

Vali Serdengeçti, Şehit Sıhhiye Onbaşı Ömer Öztürk’ün Cenaze Törenine Katıldı

By haberyaz Haz25,2024

Sayın Valimiz Mehmet Fatih Serdengeçti, Şehit Sıhhiye Onbaşı Ömer Öztürk’ün hayatını kaybeden kıymetli babası Halil Öztürk’ün cenaze namazına katıldı.

Merhum Halil Öztürk için Giresun ili Keşap ilçesi Karabulduk Köyü Camii’nde, 25 Haziran Salı günü öğle namazına müteakip cenaze namazı kılındı. Cenaze namazı sonrasında merhum Öztürk, sevenlerinin gözyaşları ve duaları arasında Karabulduk Köyü Mezarlığı’ndaki aile kabristanlığına defnedildi.

Vali Serdengeçti, cenaze namazına katılarak Öztürk ailesine taziyede bulundu. “Aziz şehidimiz Sıhhiye Onbaşı Ömer Öztürk’ün ebediyete irtihal eden muhterem babası Halil Öztürk’ü son yolculuğuna uğurladık. Mekânı cennet olsun.” şeklinde konuştu.

Cenaze namazına Öztürk ailesinin yanı sıra Vali Serdengeçti, Keşap Kaymakamı Nurullah Cemil Erciyas, Giresun İl Emniyet Müdürü Recep Güzelyazıcı, Giresun İl Jandarma Komutanı J. Kd. Albay Özgür Özer, il ve ilçe protokolü, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile birlikte vatandaşlar da katıldı.

Şehit Sıhhiye Onbaşı Ömer Öztürk; 11.08.1989 tarihinde Şırnak ili Güneyce köyünün 600 metre kuzey kesiminde, taburun su ve yakacak ihtiyacını karşılamak için araçla intikal ederken mayına basması sonucu şehit olmuştur.

Related Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir