7 Ekim 2024

Ağrı Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet Çelebi’ye İlçe Müdürlerinden Ziyaret

By haberyaz Haz25,2024

Doğubayazıt İlçe Müdürü Sevim Şimşek Konyar, Diyadin İlçe Müdürü Kemalettin Koran, Taşlıçay İlçe Müdürü Hasan Kızılbulak, Eleşkirt İlçe Müdürü Sebahattin Güzel, Patnos İlçe Müdürü Fatih Alpaslan, Tutak İlçe Müdürü Metin Arslan ve Hamur İlçe Müdürü Yusuf Öner, Ağrı Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet Çelebi’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

İl Müdürü Çelebi, ilçelerde yürütülen gençlik, spor ve yurt faaliyetleri hakkında ilçe müdürlerinden bilgiler aldı. Ziyaret sırasında, “Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) Gençlik Yaz Okulu” ve “GSB Spor Okulları” faaliyetlerinin önemine değindi. Çelebi, mevcut tesisleri en verimli şekilde kullanmaya gayret göstereceklerini ve modern tesislerin gençlerin sporla tanışma ve buluşma noktası olacağını belirtti.

Çelebi, çocukları sporun faydalı yönleriyle ve gençlik merkezleri faaliyetleriyle destekleyerek kötü alışkanlıklardan uzak tutma çabalarını artırarak devam ettireceklerini vurguladı. İlçe müdürlerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden İl Müdürü Ahmet Çelebi, çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Related Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir