12 Ekim 2024

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, Ankara Ticaret Odası Meclis Başkanı Mustafa Deryal’ı Ziyaret Etti

By haberyaz Haz25,2024

Ankara Ticaret Odası (ATO) Meclis Başkanı Mustafa Deryal, Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı’nı ziyaret etti. Bu ziyaret, iki kurum arasındaki işbirliği ve iletişimi güçlendirmek amacıyla gerçekleştirildi.

Gölbaşı Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre, Başkan Deryal’ın ziyareti, belediyenin yerel yönetim çalışmalarını desteklemek ve bilgi alışverişinde bulunmak amacı taşıyordu. Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, Ankara Ticaret Odası Meclis Başkanı Mustafa Deryal ile yapılan görüşmede belediyenin yürüttüğü projeler hakkında bilgiler paylaştı ve belediyenin hedefleri üzerinde durdu. Başkan Odabaşı, iş dünyasının belediye ile yapılacak işbirliklerinin önemine vurgu yaparak, Deryal’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Ziyaret sonucunda, her iki tarafın da gelecekte ortak projeler geliştirmek ve ilçenin kalkınmasına katkı sağlamak amacıyla çalışmalar yapma kararı aldığı bildirildi. Yapılan görüşmenin, Gölbaşı Belediyesi ile Ankara Ticaret Odası arasındaki ilişkileri daha da güçlendirmesi bekleniyor.

Related Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir