12 Ekim 2024

Glutensiz Ürünlerde Yeni Adımlar Atılıyor

By haberyaz Haz25,2024

AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, Malatya’nın çeşitli dernek temsilcileri ile bir araya geldi. Malatya Down Sendromlular Dernek Başkanı Nursel Vardı, Çölyaklılar Derneği Başkanı Serpil Karslıoğlu ve Dernek Başkan Yardımcısı Derya Kayabaş’ın katılımıyla gerçekleşen buluşma, Gülenyüzler Cafe’de yapıldı.

Kafe sorumlusu Mert Şen’in ve dernek üyelerinin sıcak karşılaması, etkinlikte keyifli anların yaşanmasını sağladı. Glutensiz ürünlerin sadece ekmek ve un formunda satışa sunulduğu Malatya’da, bu ürünlerin çeşitlendirilmesi yönünde atılan ilk adımlar tanıtıldı. Gülenyüzler Cafe’de oluşturulan glutensiz ürün standı ile bu ürünlerin satışı başlatıldı.

Belediyenin çalışmaları doğrultusunda, MEGSAŞ’ın üretim bandına glutensiz ürün çeşitlerini ekleyeceği bilgisi de paylaşıldı. Yakın zamanda, belediyenin bazı marketlerinde daha geniş glutensiz ürün stantlarının hizmete sunulacağı duyurusu yapıldı.

Çölyaklılar Dernek Başkanı Serpil Karslıoğlu, Malatya Down Sendromlular Dernek Başkanı Nursel Vardı ve diğer temsilciler, bu önemli adımlardan dolayı memnuniyetlerini dile getirdiler. Etkinlik sonrası AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, dernek temsilcilerine teşekkür edip desteklerinin devamını diledi.

Haber: [Gazetenizin İsmi]

Related Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir