12 Ekim 2024

Burhaniye Belediyespor Kulübü Genel Kurulu Yapıldı

By haberyaz Haz24,2024

Burhaniye Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen Burhaniye Belediyespor Kulübü’nün Genel Kurulu’nda yeni yönetim kurulu üyeleri, denetim kurulu üyeleri, disiplin kurulu üyeleri ve Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu delegeleri seçildi. Kongrede Burhaniye Belediyespor’un hedefi, Bölgesel Amatör Lig’de şampiyonluk yaşadıktan sonra TFF 3. Lig’e yükselmek olarak belirlendi.

Yönetim Kurulu Üyeliğine seçilen isimler arasında Hasan Bayram, Osman Akkoç, Oktay Erbalaban, Murat Dinçer, Ahmet Bozkurt, Özgür Öztürk, İsmail Küçükkahraman, Murat Akın, Kemal Yılmaz, Aytaç Sürer, Abdurrahman Uğur Aslan, Şahabetin Öner, Bülent Başaran, Erhan Güngör, Cemal Akkılınç, Erol Kılıç, Mustafa Tuna ve Hakkı Güray Demiröz yer alıyor.

Denetim Kurulu Üyeliğine Hasan Ender, Okan Dilik ve İlyas Kolaşinli seçildi. Disiplin Kurulu Üyeliğine ise Erman Pazarbaşı, Nevzat Öğün ve Hakkı Göbekli getirildi. Ayrıca, Özgür Öztürk, İsmail Küçükkahraman ve Erol Kılıç Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Kurulu Üyeliğine seçildiler.

Haberin kaynağı: Burhaniye Belediyesi.

Related Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir