11 Ekim 2024

Soma Kaymakamı, Vali’ye Cumhuriyeti Anlatan Bir Hediye Takdim Etti

By haberyaz Haz24,2024

Kaymakam Fatih Akkaya, Soma’da gerçekleştirilen Cumhuriyet kutlamaları kapsamında Vali Enver Ünlü’yü ziyaret etti. Ziyaret sırasında Kaymakam Akkaya, Cumhuriyetin kazanımlarını anlatan bir hediye sundu.

Kaymakam Akkaya, Gazi Mustafa Kemal Atatürk liderliğinde başlayan kurtuluş mücadelesinin ve Cumhuriyetin zaferle taçlandırılmasının en güzel şekilde anlatıldığı “Cumhuriyeti Biz Böyle Kazandık” temalı fotoğrafın unutulmaması için çalışmalar yaptıklarını belirtti. Bu kapsamda Cumhuriyetin ikinci yüzyılında kazanımların anlatıldığı “Cumhuriyeti Biz Böyle Yaşatacağız” temalı bir fotoğraf hazırladıklarını ve bu fotoğrafı Vali Ünlü’ye hediye ettiklerini ifade etti.

Kaymakam Akkaya, “Cumhuriyeti Biz Böyle Kazandık” temalı fotoğrafın, Cumhuriyetimizin 100. yılında Soma’da gerçekleştirilen kutlamalarda çekildiğini ve bu fotoğrafın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde yapılan çalışmalarla daha güçlü bir Türkiye’ye adım atan ülkemizin temsil etmek istediklerini belirtti. Ayrıca, milli ve yerli üretimi önceleyerek bugünü çağın gerekleri ile kuşanan gençlere daha güzel bir vatan bırakmayı hedeflediklerini vurguladı.

Vali Ünlü ise bu anlamlı hediye için Kaymakam Akkaya’ya teşekkür ederek, “Cumhuriyeti Biz Böyle Kazandık” temalı fotoğrafın Cumhuriyetimizin nasıl kazanıldığı, milletimizin bağımsızlık aşkıyla verdiği mücadelenin önemli bir simgesi olduğunu ifade etti. Ayrıca, Cumhuriyetin 100. yılına tanıklık etmenin büyük bir gurur ve mutluluk olduğunu ve bu yıl yapılan kutlamalarla ülkemizin her yerinde coşkuyla yaşandığını belirtti. Vali Ünlü, Cumhuriyetin ikinci yüzyılında da birlikte daha çok çalışıp üreteceklerini vurguladı.

Related Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir