6 Ekim 2024

Aydın Ticaret Odası’ndan Bulut AVM Yangınına Destek

By haberyaz Haz24,2024

Aydın’ın tanınmış işletmelerinden Bulut AVM’de çıkan yangın, Aydın Ticaret Odası’nı harekete geçirdi. Oda Başkanı Mukadder Bulut’un öncülüğünde, yangının hemen ardından valilik, büyükşehir belediyesi ve Efeler belediyesi ile temas kurulup destek taleplerinde bulunuldu.

Aydın Ticaret Odası, yangının ardından AVM’nin sahibi Mukadder Bulut’un yanında olduklarını belirtti. Ayrıca, yangından etkilenen üyenin kamu kurumları, bankalar ve reel sektörde desteklenmesi için çalışmaların sürdüğünü açıkladı. Oda, Bulut AVM’ye pozitif ayrımcılık yaparak alışverişlerini bu mağazadan gerçekleştireceklerini ve Aydın halkının da aynı şekilde destek vermesinin önemli olduğuna dikkat çekti. Diğer ticaret yapan üyeler de maliyet, vade gibi konularda kolaylıklar sunarak dayanışma içerisinde bulunacak.

Açıklamada, yangın riski yüksek olan Aydın için yangın önleme ve müdahale yönünden tam donanımlı bir hale gelinmesi gerektiği vurgulandı. Aydın Ticaret Odası, yangın nedeniyle üzüntülerini dile getirerek, kanunlar ve lobi gücü çerçevesinde Bulut AVM’nin her zaman yanında olacaklarını bildirdi.

Related Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir