11 Ekim 2024

Karapınar Ticaret Borsası’nda Hububat Sezonu Açıldı

By haberyaz Haz24,2024

Kaymakamımız Şenol ÖZTÜRK ve Belediye Başkanı İbrahim ÖNAL’ın katılımıyla Karapınar Ticaret Borsası’nda hububat sezonu açılışı gerçekleştirildi. Açılış programında Tarımın ve özellikle hububat üretiminin Karapınar ekonomisi için ne kadar önemli olduğu vurgulandı. Kaymakam ÖZTÜRK, çiftçilere desteklerini sürdüreceklerini ve yeni sezonun bereketli geçmesi temennisinde bulundu.

Sezonun bereketli geçmesi için yapılan dua sonrasında, Karapınar Ticaret Borsası’nın uhdesinde gerçekleşen 2024 yılının ilk hububat alım-satım işlemi gerçekleştirildi. İlk satıcı ve alıcıya çeyrek altınla ödül verilerek teşvik ve motivasyon sağlandı.

Törenin ardından misafirlere Ticaret Borsası’nın yeni projeleri ve hizmetleri hakkında bilgi verildi. Ayrıca, sezon boyunca yapılacak çalışmalar ve çiftçilere sağlanacak destekler hakkında bilgilendirme yapıldı.

Açılış programına Kaymakamımız Şenol ÖZTÜRK, Belediye Başkanı İbrahim ÖNAL, İlçe Müftüsü Sırrı Fuat ATEŞ, AK Parti İlçe Başkanı Yusuf ZENGİN, Karapınar Ticaret Borsası Başkanı Ahmet ULUSOY ve vatandaşlar katıldı.

Related Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir