11 Ekim 2024

Jandarma Teşkilatı 185. Kuruluş Yıl Dönümünü Kutluyoruz

By haberyaz Haz24,2024

Jandarma Teşkilatı 185. Kuruluş Yıl Dönümünü Kutluyoruz

Toplumun huzur ve güvenliğinin sağlanmasında büyük bir özveri ile görev yapan Jandarma Teşkilatımızın 185. kuruluş yıl dönümünü gururla kutluyoruz. Köklü birikimi, tecrübesi ve fedakâr mensuplarıyla kurulduğu günden bugüne halkımızın mutluluğu için gece-gündüz demeden cansiperane çalışarak onurlu bir görevi ifa eden Jandarma Teşkilatı mensuplarımızın bu özverili çalışmaları sayesinde toplum olarak huzur ve güven içindeyiz.

Gücünü yasalardan, desteğini aziz milletimizden alan Jandarma Teşkilatı; eğitimi, sahip olduğu modern donanımı yanında yüreğinde taşıdığı vatan sevgisi ve görev anlayışıyla hukuka, adalete, insan haklarına ve demokratik değerlere bağlılığıyla dosta güven, düşmana korku salmaya devam etmektedir.

Bu duygu ve düşüncelerle, Jandarma Teşkilatımızın 185. kuruluş yıl dönümünü en içten dileklerimle kutluyor; görevleri başında şehit olan kahraman şehitlerimizi rahmetle, minnetle anıyor; halen görevde bulunan bütün teşkilat mensuplarının sağlıklı, mutlu ve başarılı bir meslek hayatı geçirmelerini diliyorum.

– Abdullah YÜKSEL

#Jandarma #185KuruluşYılDönümü #GüvenVeHuzur

Related Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir