11 Ekim 2024

Van Büyükşehir Belediyesi, Gevaş İlçesinde Asfalt Yol Çalışmalarını Tamamladı

By haberyaz Haz23,2024

Van Büyükşehir Belediyesi tarafından Gevaş ilçesinde gerçekleştirilen asfalt yol çalışmaları tamamlandı. Eşbaşkanlar Neslihan Şedal ve Abdullah Zeydan, belediye meclis üyeleri, daire başkanları ve şube müdürleriyle birlikte Gevaş ilçesine giderek yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Eşbaşkanlar, ilk olarak ilçe Fen İşleri şantiyesini ziyaret etti ve çalışanlardan iki ay süren yol yapım süreci hakkında bilgi aldı. Ardından, Karşıyaka Mahallesi’nden ilçe merkezine uzanan ve 2 kilometre uzunluğunda, 15 metre genişliğindeki asfalt yolda incelemeler yaptı. Bu sırada yol üzerindeki evlerde ikamet eden vatandaşlarla sohbet ederek hem temennilerde bulundu hem de yaşadıkları sorunlar hakkında bilgi aldı.

Gevaş ilçesini daha yaşanabilir bir hale getirmek için yoğun çaba sarfettiklerini belirten Eşbaşkanlar, çalışmaları daha sistematik hale getireceklerini ve eksiklerin giderilmesi için gerekli adımların atılacağını ifade etti. Mahalle sakinleri de yapılan hizmetlerden dolayı Eşbaşkanlara ve emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti.

Related Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir