11 Ekim 2024

Muratpaşa Belediyesi’nden Asfalt Yenileme Çalışması Duyurusu

By haberyaz Haz23,2024

Lara Caddesi’nde 24 Haziran Pazartesi ve 28 Haziran Cuma tarihleri arasında asfalt yenileme çalışması yapılacak. OFO Otel ile Sera Otel arasında bulunan bölümde gerçekleştirilecek olan çalışma nedeniyle Muratpaşa Belediyesi yetkilileri, sürücülerin dikkatli olmalarını ve olası aksaklıkları engellemek için alternatif güzergahları kullanmalarını önemle tavsiye ediyor.

Belediye yetkilileri, vatandaşların bu tarihler arasında başta Bayındırlık Caddesi, Menekşe Caddesi, Güller Caddesi ve Yaşar Sobutay Bulvarı olmak üzere diğer güzergahları tercih etmelerini rica ediyor.

Asfalt yenileme çalışmasının Lara Caddesi üzerinde yapılacak olması nedeniyle bu bölgede trafik yoğunluğunun artabileceği ve gecikmelerin yaşanabileceği ön görülüyor. Bu sebeple sürücülerin alternatif yolları tercih etmeleri, trafik akışını düzenlemek ve trafiğin daha rahat ilerlemesini sağlamak için oldukça önemli.

Muratpaşa Belediyesi’nin asfalt yenileme çalışması ile ilgili detaylı bilgilere, belediyenin resmi internet sitesi veya sosyal medya hesapları üzerinden ulaşılabilir.

Related Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir