6 Ekim 2024

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir, Zonguldak İli Dernekler Federasyonu Genel Kurulu’nda konuştu

By haberyaz Haz23,2024

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir, Zonguldak Öğretmenevinde gerçekleştirilen Zonguldak İli Dernekler Federasyonu Genel Kurulu’na katıldı. Genel Kurul’a, Zonguldak İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli, Karaman Belediye Başkanı Mustafa Kalaycı, Milli Eğitim Bakanlığı Müşaviri Cemal Özdemir, Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Genel Müdürü Muharrem Kiraz, Kızılay Şube Başkanı Murat Kanlı, İstanbul Üniversitesi Öğretim Üyesi Gurbet Altay, Zonguldak Orman Bölge Müdürü Faruk Bayraktaroğlu ve çeşitli diğer yöneticiler katılım sağladı.

Metin Demir, toplantıda yaptığı konuşmada, “Zonguldak’ın eski güçlü yıllarına geri dönebilmesi için hep birlikte çalışıyoruz. Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası olarak ekonomi, istihdam, turizm ve sosyal yaşam konularında iç ve dış paydaşlarla sürekli istişareler yapıyoruz. Çeşitli fikirler geliştiriyoruz. Bugün katıldığımız Zonguldak İli Dernekler Federasyonu da bu paydaşlarımızdan biridir. Güven tazeleyen mevcut başkan Necati Başarı tebrik ediyorum ve başarılı çalışmalarının devamını diliyorum,” dedi.

Related Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir