6 Ekim 2024

MEB Yıllık Bülteni: Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’den Öğrencilere Mesaj

By haberyaz Haz21,2024

MEB Strateji Geliştirme Başkanlığı tarafından Millî Eğitim Bakanlığına bağlı tüm birimlerce 2023-Haziran 2024 tarihleri hayata geçirilen projelerin yer aldığı Yıllık Bülten hazırlandı. Bakan Yusuf Tekin, bültenin sunuş yazısında eğitimin önemine vurgu yaparak, öğrencilerin millî ve manevi değerler çerçevesinde donanımlı bireyler haline gelmelerini hedeflediklerini belirtti.

Tekin, Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli’ne dikkat çekerek, bu modele göre eğitim sisteminin gücünü milletten, tarih ve kültürden, bilimden ve değerlerden aldığını ifade etti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde, ikinci yüzyılda hedeflere ulaşmak için maarifin en güçlü argümanı olacaklarını söyledi.

Bakan Tekin, “İstiklalden istikbale, Türkiye Yüzyılı’nı inşa edecek nesiller yetiştirme vizyonu, kararlılıkla yürüdüğümüz bu yolda bize aydınlık bir istikameti işaret etmektedir” dedi. Yıllık bültenin Haziran 2023’ten itibaren hayata geçirilen çalışmaları içerdiğini ve paydaşların büyük rolü olduğunu belirten Tekin, tüm paydaşlara teşekkür etti.

Millî Eğitim Bakanlığı Yıllık Bültenine ulaşmak için tıklayınız.

Related Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir