10 Ekim 2024

Burhaniye Belediyesi Yaya Güvenliğini Artırıyor

By haberyaz Haz21,2024

Burhaniye Belediyesi, yaya güvenliğini artırmak amacıyla yaya geçitlerini yenileme ve bakım çalışmalarına devam ediyor. Mahkeme Mahallesi ve Ören Mahallesi’nde görme engelliler için ses uyarı sistemli yaya geçitleri oluşturulurken, Bahçelievler Mahallesi’ndeki alt geçitin ışıklandırmaları yapılıyor. Ayrıca ilçe genelinde bulunan 58 yaya geçidinde de yenileme çalışmaları devam ediyor.

Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, yaptığı açıklamada, “Yayaların can güvenliği bizim için önemli. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz, yaya geçitlerini yenileyerek vatandaşlarımızın trafikte güvenliğini sağlıyor. Bu sayede sürücülerin de bu geçitlere daha fazla dikkat etmelerini sağlıyoruz. Ayrıca, motorlu araçların yaya yollarına girişlerini engellemek için gerekli tedbirleri alıyoruz. Tüm çalışmalarımızı planlı bir şekilde sürdürüyoruz,” diye konuştu.

Başkan Deveciler, yaya ve sürücü güvenliği konusunda yapılan çalışmaların devam edeceğini ve Burhaniye’de yaşayan herkesin daha güvenli bir şekilde hareket edebilmesi için gerekli tüm önlemlerin alınacağını belirtti.

Related Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir