6 Ekim 2024

Nevşehir Belediyespor’da Sporcu Seçmeleri Başladı

By haberyaz Haz21,2024

Nevşehir Belediyespor, 3. Lig 2. Grup’taki yeni sezon hazırlıkları çerçevesinde genç yeteneklere kapılarını açtı. Kulübün Nar’daki tesislerinde düzenlenen futbolcu seçmeleri, yoğun bir katılımla başladı. İlk gün Nevşehir’e Türkiye’nin dört bir yanından gelen 100’den fazla sporcu başvuru yaptı. Seçmelere bazı sporcular aileleriyle birlikte katıldı.

Seçmelerde Nevşehir Belediyespor’un 3. Lig, 1. Amatör Küme ve alt yaş kategorilerinin yanı sıra, Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden Suvermez Kapadokyaspor için futbolcu seçmeleri de gerçekleştiriliyor. Değerlendirme süreci, Nevşehir Belediyespor Kulübü Sportif Direktörü Mustafa Demir, altyapı antrenörleri Şakir Topoğlu ve Mustafa Kaya, Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Nevşehir Şube Başkanı Kenan Gerçeker ve Futbol Antrenörü Salih Öğretici tarafından yürütüldü.

Seçmelerde başarılı olan sporcular, kulübün farklı takımlarında forma giyme şansı yakalayacak. Sporcu seçmelerine gösterilen yoğun ilgi, kulübün yeni sezonda başarı hedeflerini yüksek tuttuğunun bir göstergesi olarak yorumlanıyor.

Related Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir