6 Ekim 2024

MEB’nin 2023-2024 Projelerini İçeren Yıllık Bülten Hazırlandı

By haberyaz Haz21,2024

MEB Strateji Geliştirme Başkanlığı tarafından Millî Eğitim Bakanlığına bağlı tüm birimlerce 2023-Haziran 2024 tarihleri hayata geçirilen projelerin yer aldığı Yıllık Bülten hazırlandı. Bakanlık yetkilileri, bültenin sunuş yazısını kaleme alan Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’in eğitimin önemine vurgu yaptığını belirtiyor.

Bakan Tekin, eğitimin çok yönlü bileşenleri içeren bir sistemler bütünü olduğunu ifade ederek, öğrencilerin millî ve manevi değerler çerçevesinde donanımlı bireyler haline gelmesini ve maddi kalkınmanın zirvesine ulaşmayı hedeflediklerini dile getirdi. Ayrıca, öğrencilerin Türkiye’nin yüzyılında evrensel nitelikte fikirler üreteceğine ve geleceğe yön vereceğine olan inancını da paylaştı.

Bakan Tekin, Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli’ne de değindi. Gücünü milletimizden, tarihimizden, bilimden ve değerlerimizden alan bu modelin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde hedeflere ulaşmada en büyük argüman olacağını vurguladı.

Bakan Tekin, “İstiklalden istikbale, Türkiye Yüzyılı’nı inşa edecek nesiller yetiştirme vizyonu, kararlılıkla yürüdüğümüz bu yolda bize aydınlık bir istikameti işaret etmektedir.” şeklinde konuştu. Ayrıca, Bakanlık merkez teşkilatı birimlerinin Haziran 2023’ten itibaren hayata geçirdiği çalışmalardan bazılarını içeren ‘Millî Eğitim Bakanlığı Yıllık Bülteni’nin paydaşlarımıza başarıya olan katkıları için teşekkür niteliğinde olduğunu belirtti.

Millî Eğitim Bakanlığı Yıllık Bülten’e ulaşmak için tıklayınız.

Related Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir