6 Ekim 2024

Türkiye Voleybol Federasyonu 2024 Voleybol Midi Erkekler Türkiye Şampiyonası Düzenlenecek

By haberyaz Haz21,2024

Türkiye Voleybol Federasyonunun 2024 yılı faaliyet programında yer alan Voleybol Midi Erkekler Türkiye Şampiyonası, 24 – 30 Haziran 2024 tarihleri arasında Nevşehir’de gerçekleştirilecektir. Müsabakalar Damat İbrahim Paşa Spor Salonu, Gülşehir Spor Salonu ve Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Spor Salonu’nda düzenlenecektir.

Müsabakaya 32 takımın katılacağı ve yaklaşık 650 sporcu ve antrenörün mücadele edeceği belirtilmektedir. Ankara (Ziraat Bankası ve Halkbank), İstanbul (İstanbul BBSK, Es Voleybol, Fenerbahçe ve Bosna Kartalları), İzmir (Arkas Spor ve Altekma), Bursa (Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Güner Karakaya Spor), Adana (Çukurova Efes Spor), Osmaniye (Kura ile gelecek), Kocaeli (Körfez Akademi), Tokat (Tokat Gençlik Spor ve 15 Temmuz Şehit Bilal Yavuz Ortaokulu) ve Çorum (Çorum Büyükşehir Belediyesi) illerinin temsilcilerinin yer alacağı ifade edilmektedir.

Müsabakaların başlamadan önce 22 Haziran 2024 Cumartesi günü saat 16.00’da Nevşehir Gençlik Merkezi’nde teknik toplantı yapılacak ve 24 Haziran 2024 Pazartesi günü müsabakalar başlayacaktır.

Tüm takımlara başarılar diliyoruz.

Related Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir