11 Ekim 2024

AK Parti Milletvekili Selami Altınok Cuma Gününün Manevi Önemine Vurgu Yaptı

By haberyaz Haz21,2024

Cuma namazı kılınınca yeryüzüne dağılın ve Allah’ın lütfundan isteyin. Allah’ı çok zikredin ki kurtuluşa eresiniz.Cuma Suresi 10. Ayetini paylaştı.

AK Parti Erzurum Milletvekili Selami Altınok, önemli bir mesajı sosyal medya hesabından paylaştı. Milletvekili, Cuma gününün manevi önemine dikkat çekerek vatandaşlara hayırlı cumalar diledi.

Altınok, paylaşımında “Cuma namazı kılınınca yeryüzüne dağılın ve Allah’ın lütfundan isteyin. Allah’ı çok zikredin ki kurtuluşa eresiniz.” Cuma Suresi 10. Ayetini paylaştı. Vatandaşları cuma gününün manevi değerini hatırlamaya ve Cuma namazı gibi dini vecibeleri yerine getirmeye davet etti.

Bu paylaşımıyla Altınok, Cuma gününün önemine vurgu yaparak vatandaşlara iyi dileklerde bulundu. Cuma namazının ardından yapılacak duaların ve zikirlerin kişisel ve toplumsal huzura katkı sağladığını belirtti.

Son olarak Altınok, inanç ve ibadet özgürlüğünün toplumun birlik ve kardeşlik duygularını pekiştirdiğini ifade ederek vatandaşları bu özel günün anlamına dikkat etmeye davet etti.

Related Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir