6 Ekim 2024

Veteriner Hekim Özlem Yılmaz’ın Başarısı: AB Standartlarında Modern Çiftlik

By haberyaz Haz21,2024

Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinde yaşayan veteriner hekim Özlem Yılmaz, devlet desteğiyle kurduğu çiftlikte önemli başarılar elde etti. Yılmaz, Avrupa Birliği standartlarına uygun olarak kurduğu çiftlikte küçükbaş hayvan sayısını 3 yıl içerisinde 400’den 1000’e çıkardı.

Özlem Yılmaz, verdiği demeçte çiftliğin kuruluş sürecinden ve elde ettiği başarılardan bahsetti. Devlet desteklerinden faydalanarak modern bir işletme kurduğunu belirten Yılmaz, projeyi hayata geçirirken hedeflerinin yüksek olduğunu ve titizlikle çalışarak hedeflerine ulaştığını ifade etti.

Yılmaz’ın çalışmaları, hayvancılık sektörüne sağladığı katkılarla dikkat çekiyor. Kaliteli üretim ve verimli hayvancılık teknikleriyle, kırsal kalkınmaya önemli bir örnek teşkil ediyor.

Bu başarının ardında geniş bilgi birikimi ve güçlü bir çalışma disiplininin yattığını belirten Özlem Yılmaz, projeyi geliştirirken veteriner hekim olarak sahip olduğu deneyim ve bilgilerden de büyük ölçüde faydalandığını dile getirdi. Hem ekonomik hem de sosyal açılardan bölgeye getirdiği katma değerin altını çizen Yılmaz, daha fazla kişiye iş imkanı sağladığını da sözlerine ekledi.

Kaynak: AA (Anadolu Ajansı)

Related Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir