9 Ekim 2024

Kaymakam Karahan, Kurban Bayramı Nedeniyle Düzenlenen Programlara Katıldı, Ziyaretler Gerçekleştirdi.

By haberyaz Haz19,2024

Kaymakam Erkan Karahan, Kurban Bayramı münasebetiyle Valiliğimizce Ordu Şehitliği’nde düzenlenen programa katıldı. Programda, Kur-an’ı Kerim okundu, şehitlerimiz ve gazilerimiz dualarla yâd edilerek, şehitlerimizin kabirlerine karanfil bırakıldı.

Şehit Aileleri ve Gazi Dernekleri Ziyaret Edildi.
Kaymakam Erkan Karahan, Kurban Bayramı münasebetiyle Türkiye Harp Malülü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği, Türkiye Muharip Gaziler Derneği ile Polis Şehit Aileleri ve Malul Gazileri Derneğini ziyaret programına katılarak Şehit ailelerimiz ve Gazilerimizin bayramını kutladı.

Şehit ve Gazi Ailelerine Ziyaret gerçekleştirildi.
Kaymakamımız Erkan Karahan, Kurban Bayramı münasebetiyle Şehitlerimiz Erdi Demirer ile Cemil Çağlıyan’ın ailesini ve Gazimiz Engin Çağlar’ı ziyaret ederek bayramlarını kutladı.

Vatanımız için tereddüt etmeden canlarını veren tüm şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize şükranlarımızı sunuyoruz.

Kaymakam Karahan, Emniyet ve Jandarma Birimlerini Ziyaret Etti.
Kaymakamımız Erkan Karahan, Altınordu Polis Merkezini, Altınordu İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret ederek emniyet personelinin Kurban Bayramını kutladı, görevlerinde başarılar diledi.
Kaymakamımız Karahan, Altınordu İlçe Jandarma Komutanlığını, Uzunisa Karakol Komutanlığını ve Jandarma Yol Kontrol Uygulama noktasını ziyaret ederek jandarma personelinin Kurban Bayramını kutladı, görevlerinde başarılar diledi.

Kent Bayramlaşması Düzenlendi.
Kaymakam Erkan Karahan, Kurban Bayramı Kent Bayramlaşması programına katıldı.

Kaymakam Karahan, Valiliğimizce düzenlenen Kurban Bayramı Ordu Kent Bayramlaşması programına katılarak Valimiz Sayın Muammer Erol, il protokolü ve hemşehrilerimiz ile bayramlaştı.

Kurban Bayramımız mübarek olsun.

Related Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir