9 Ekim 2024

Türk Sağlık-Sen Kırşehir Şubesi Bayramda Sağlık Çalışanlarını Ziyaret Etti

By haberyaz Haz19,2024

Türk Sağlık-Sen Kırşehir Şubesi, Akpınar ve Çiçekdağı ilçelerinde bulunan devlet hastaneleri ve 112 istasyonlarını ziyaret etti. Bu ziyaretler, nöbet usulü çalışarak bayram günlerinde de kesintisiz hizmet veren fedakar sağlık çalışanlarına moral vermek amacıyla gerçekleştirildi.

Türk Sağlık-Sen Kırşehir Şube Başkanı Yusuf Aydın, Şube Başkan Yardımcısı Ramazan Çakır ve temsilciler Erdem Ünlü, Abdullah Baral ve Yamin Duman’ın katıldığı ziyaretlerde, sağlık çalışanlarına yalnız olmadıkları mesajı verildi.

Sağlık çalışanlarının bayramını kutlayan sendika yetkilileri, görevlerinde başarılar diledi. Ziyaretlerde, sağlık çalışanlarının pandeminin de etkisiyle artan iş yüküne dikkat çekilerek, gösterdikleri özveri nedeniyle teşekkür edildi.

Bu ziyaretler, sağlık çalışanlarının moral ve motivasyonunu artırmayı, onların değerli çalışmalarını takdir etmeyi amaçladı. Türkiye Kamu-Sen ve Türk Sağlık-Sen’in desteklerinin vurgulandığı ziyaretler, sağlık çalışanları tarafından da memnuniyetle karşılandı.

Related Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir