9 Ekim 2024

Sahil Güvenlik Komutanlığı 42. Kuruluş Yıl Dönümünü Kutluyor

By haberyaz Haz18,2024

Kurulduğu günden bugüne kadar mevcut yapısını, imkân ve kabiliyetlerini sürekli olarak geliştiren Sahil Güvenlik Komutanlığı, akıl ve bilimi esas alan planlı stratejiler temelinde gelişim hedeflerini daha yüksek seviyelere taşımayı amaçlamaktadır. “Mavi Vatan” denizlerimizin “Emniyet” ve “Güvenliği”nden sorumlu olan Sahil Güvenlik Komutanlığı, en kaliteli hizmeti en kısa sürede sunmak için kapasitesini ve performansını sürekli olarak artırmaktadır. Ülkemizin yüzölçümünden daha geniş bir sorumluluk sahasında 7 gün 24 saat aralıksız hizmet vermektedir.

Kanunlarla verilen görevlerini diğer kolluk teşkilatlarıyla koordineli bir şekilde başarıyla yürüten Sahil Güvenlik Komutanlığı, gelecek bin yılların yaşam alanı olacak denizlerimizin zenginliğini milli menfaatlerimiz doğrultusunda korumak için sorumluluk üstlenmiştir. Bu bilinçle çalışmalarını sürdüren komutanlık, milletimizin güvenini ve desteğini alarak görevlerini yerine getirmektedir.

Bu vesileyle, Sahil Güvenlik Komutanlığı’nın 42. kuruluş yıl dönümünü en içten dileklerimizle kutluyoruz. Başta Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bütün şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz.

Related Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir