9 Ekim 2024

Malatya’da 4.4 Büyüklüğünde Deprem

By haberyaz Haz18,2024

Akçadağ ilçesinde merkezli olarak meydana gelen 4.4 büyüklüğündeki deprem, vatandaşları endişelendirdi. AK PARTİ Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, depremzedelere geçmiş olsun dileklerini iletti ve ülkemizin ve Malatya’nın afetlerden korunması için dualarını paylaştı.

Deprem, bugün Akçadağ ilçesinde birçok evde paniğe neden oldu. Vatandaşlar, sarsıntı nedeniyle kısa süreli panik yaşadı. Ancak şu ana kadar herhangi bir can veya mal kaybı bildirilmedi.

AK PARTİ Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, deprem sonrası açıklama yaparak vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti. Ölmeztoprak, “Cenab-ı Hak, ülkemizi ve Malatya’mızı her türlü afetten korusun inşallah” diyerek temennide bulundu.

Deprem, Malatya’da daha önce yaşanan depremlerle birlikte endişeleri artırdı. Vatandaşlar, deprem sonrası güvenli evlerde bulunmak ve gerekli tedbirleri almak konusunda uyarıldı.

An itibarıyla depremin etkileri konusunda detaylı bir açıklama yapılmadı. Depremin ardından yetkililerin incelemelerine başladığı ve gelişmelerin takip edildiği belirtildi.

Deprem, can ve mal kayıplarına neden olmaması sevindirici olsa da, bölgede yaşayan vatandaşlar arasında endişe ve korku yarattı. Depremin ardından vatandaşların sakin kalması ve yetkililerin paylaşacağı bilgilere dikkat etmesi önem arz ediyor.

Kaynak: AK PARTİ Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak’ın açıklamaları.

Related Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir