9 Ekim 2024

AK Parti Zonguldak Milletvekili Ahmet Çolakoğlu, Gökçebey’de Bayramlaştı

By haberyaz Haz18,2024

AK Parti Zonguldak Milletvekili Ahmet Çolakoğlu, Kurban Bayramı dolayısıyla AK Parti Gökçebey İlçe Teşkilat Üyeleri ve vatandaşlarla bayramlaştı.

Zonguldak’ın Gökçebey ilçesinde düzenlenen bayramlaşma etkinliğine katılan Çolakoğlu, partisinin ilçe teşkilat üyeleri ve bölge halkı ile bir araya gelerek bayramlarını kutladı. Milletvekili Çolakoğlu, geleneksel bayram kutlamalarının toplumun birlik ve beraberliğini pekiştirdiğini, bu tür etkinliklerin halk ile daha yakın ilişkiler kurma fırsatı sunduğunu belirtti.

Çolakoğlu, bayramlaşma sırasında yaptığı konuşmada, parti olarak Gökçebey’de ve Zonguldak genelinde yürüttükleri çalışmalardan bahsetti ve vatandaşların taleplerini dinledi. Bayramın tüm İslam alemine, ülkemize ve Zonguldak halkına hayırlar getirmesini dileyen Çolakoğlu, herkesin bayramını huzur ve mutluluk içinde geçirmesi temennisi ile sözlerini tamamladı.

Bayramlaşma töreninin ardından Çolakoğlu, partililer ve vatandaşlarla sohbet ederek sorunlarını ve isteklerini dinlemeye devam etti. Bayramlaşma etkinliği, samimi ve sıcak bir ortamda gerçekleştirildi.

Related Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir