9 Ekim 2024

Nevşehir Belediyesi İhtiyaç Sahibi Ailelere Yardım Etti

By haberyaz Haz18,2024

Nevşehir Belediyesi, Kurban Bayramı’nda ihtiyaç sahibi ailelere destek sağladı. Belediye, bayram öncesi çeşitli yardım kampanyaları düzenleyerek, ekonomik olarak zorluk yaşayan ailelere ulaştı. Yardımlar, gıda ve temel ihtiyaç malzemelerinden oluşurken, belediye ekipleri tarafından ailelere elden teslim edildi.

Nevşehir Belediye Başkanı, bu tür yardımların toplumsal dayanışmayı arttırdığını belirterek, “Kurban Bayramı’nın getirdiği bereketi ve mutluluğu ihtiyaç sahibi ailelerle paylaşmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Amacımız, herkesin bayramı huzur ve mutluluk içinde geçirmesini sağlamak” dedi.

Nevşehir Belediyesi’nin yardımları, bayram sürecinde de devam etti. Belediye ekipleri, önceden tespit edilen ihtiyaç sahibi ailelerin kapılarını çalarak yardım paketlerini ulaştırdı. Yardım alan aileler, Nevşehir Belediyesi’ne teşekkür ederek memnuniyetlerini dile getirdi.

Bu çalışmalar, Nevşehir Belediyesi’nin sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde gerçekleştirilirken, yardımların devam edeceği belirtildi. Başkan, “Toplumun her kesimine eşit şekilde ulaşmak ve ihtiyaçlarını karşılamak için çalışmalarımız sürecek” ifadelerini kullandı.

Nevşehir Belediyesi’nin bu yardımları, toplumda birlik ve beraberliğin pekişmesine önemli katkılar sundu. Yardımlar, bayramın ruhuna uygun olarak, sevgi, kardeşlik ve dayanışma değerlerini toplumun her kesiminde yaşatmayı hedefledi.

Related Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir