8 Ekim 2024

Bayramlaşma Programları Kapsamında Kaymakamımız Ziyaretlerde Bulundu

By haberyaz Haz17,2024

Kaymakamımız Sayın Ömer Faruk CANPOLAT, bayramlaşma programları kapsamında ilçemiz makas bölgesindeki Jandarma ve Polis kontrol noktalarını ziyaret ederek, personellerle, yol güzergahını tercih eden sürücü ve yolcularla bayramlaştı.

Daha sonra Karacadağ Mahallesine geçen Kaymakamımız Sayın CANPOLAT burada Şehit Jandarma Komando Er Yücel TAŞ’ın ailesini ziyaret etti. Ziyaretinde aileye başsağlığı dileklerini iletti.

Kaymakamımız Sayın CANPOLAT daha sonra Kozanlı Karakol Komutanlığını ziyaret etti. Burada personellerle bayramlaşan Kaymakamımız Sayın CANPOLAT, görevlerinde kolaylıklar diledi.

Daha sonra Kulu Belediyesinde gerçekleşen Bayramlaşma programına da katılan Kaymakamımız Sayın CANPOLAT burada Belediye Başkanı Sayın Abdurrahim SERTDEMİR’in ve personellerin bayramını kutladı.

Kaymakamımız Sayın Ömer Faruk CANPOLAT’a, Belediye Başkanı Sayın Abdurrahim SERTDEMİR, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Üsteğmen Sayın Osman HASDEMİR ve İlçe Emniyet Müdürü Sayın Muammer Tayfun GİRGİN’de eşlik etti.

Related Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir