8 Ekim 2024

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak Rize’de Bayramlaştı

By haberyaz Haz17,2024

Bir dizi ziyaret ve bayramlaşma programlarına katılmak üzere memleketi Rize’ye gelen Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Rize Valisi İhsan Selim Baydaş ile birlikte Fındıklı, Pazar ve Ardeşen ilçelerini ziyaret etti. Kaymakamlıklar tarafından organize edilen Kurban Bayramı bayramlaşma programına katılarak vatandaşlarla bayramlaştılar. Bakan Bak, Vali Baydaş ve Rize Milletvekili Harun Mertoğlu ile birlikte geçtiğimiz günlerde annesini kaybeden eski Pazar Belediye Başkanı Ahmet Basa’nın evine taziye ziyaretinde bulunarak Basa ailesine sabır ve başsağlığı dileklerini ilettiler.

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, Vali İhsan Selim Baydaş ve il protokolü Rize 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen bayramlaşma programıyla vatandaşların Kurban Bayramı’nı kutladı. Bayramlaşma programının ardından vatandaşlara kavurma-pilav-ayran ikramında bulundular.

Rize Valiliği ve Rize Belediyesi koordinesinde düzenlenen programa; Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, Vali İhsan Selim Baydaş, Rize Milletvekili Harun Mertoğlu, Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Doç. Dr. Kemal Şamlıoğlu, Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yusuf Yılmaz, il protokolü, STK başkanları, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Bayramlaşma programının ardından Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Vali İhsan Selim Baydaş, Rize Milletvekili Harun Mertoğlu, Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, İl Emniyet Müdürü Murat Türesin, İl Jandarma Komutanı Ali Güngör ve Rize Sahil Güvenlik Karakol Komutan Vekili Teğmen Alican Özbey, şehidimiz Uğur Korkmaz’ın ailesini Rize Merkez Hayrat Mahallesi’ndeki evinde ziyaret ederek bayramlarını kutladılar. Ziyarette aziz şehitlerimiz için de dualar edildi.

Bakan Bak ve Vali Baydaş, Rize’nin İyidere ilçesinde dün meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden Gülcan Bal ile çocukları Mertcan ve Ümit Bal’ın Pazar Sahil Camii’nde kılınan cenaze namazına katılarak aile ve yakınlarına başsağlığı dileklerini ilettiler.

Related Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir