9 Ekim 2024

Kurban Bayramı Kutlamaları

By haberyaz Haz17,2024

Arefe gününde Aziz Şehitlerimizin Kabirleri Ziyaret Edildi

Bolu Valiliği tarafından planlanan Kurban Bayramı kutlama programı, geleneklerimize uygun olarak arefe günü Şehitlik ziyareti ile başladı. İl Müftülüğü görevlileri tarafından Kuran-ı Kerim okunmasıyla başlayan ziyarette İl Müftüsü Hüseyin Demirtaş dualar ederek şehitlerimize hediye sunuldu ve şehit kabirlerine karanfil bırakıldı.

Geleneksel Bayramlaşma Töreni Yapıldı

Kurban Bayramı dolayısıyla Valiliğimiz tarafından Solmaz-Ahmet Baysal Öğretmenevinde bayramlaşma programı düzenlendi. Programa Bolu milletvekilleri, il protokolü, gaziler, STK temsilcileri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı. Valimiz Sayın Erkan Kılıç, katılımcıları tebrik ederek birlik ve beraberliğimizin perçinlenmesini temenni etti.

Güvenlik Güçlerimiz Ziyaret Edildi

Valimiz Sayın Erkan Kılıç, Kurban Bayramı münasebetiyle İl Emniyet Müdürlüğünü ve İl Jandarma Komutanlığını ziyaret etti. Vatandaşların huzur ve güvenliği için özveriyle görev yapan personelin ve ailelerinin bayramını kutlayan Valimiz, çalışmalarında kolaylıklar diledi.

112 Acil Çağrı Merkezi Ziyaret Edildi

Valimiz Sayın Erkan Kılıç, 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürlüğünü ziyaret ederek nöbette bulunan personelin bayramını kutladı ve çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Huzurevleri Ziyaret Edildi

Valimiz Sayın Erkan Kılıç ve eşi Ayşe Elif Kılıç Hanımefendi, Kurban Bayramı ve Babalar Günü dolayısıyla İzzet Baysal Vakıf Huzurevi ve İzzet Baysal Çakmaklar Huzurevini ziyaret etti. Valimiz, yaşlılarımızla bir araya gelerek onlara sevgi ve saygı gösterdi.

Çocuklarımız Unutulmadı

Valimiz Sayın Erkan Kılıç, Kurban Bayramı dolayısıyla Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi ve Semiha Şakir Engelsiz Yaşam Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret etti. Valimiz, çocuklarımızın bayramını kutlayarak desteklerini ifade etti.

Kahraman Gazilerimiz Ziyaret Edildi

Valimiz Sayın Erkan Kılıç, Kurban Bayramı münasebetiyle Muş ve Şırnak illerinde görev yaparken yaralanan gazilerimizi ziyaret etti. Valimiz, gazilerimizle bir araya gelerek fedakarlıklarını ve minnettarlığımızı gösterdi.

Aziz Şehitlerimizin Aileleri Ziyaret Edildi

Valimiz Sayın Erkan Kılıç, Kurban Bayramı dolayısıyla Hakkari ve Siirt illerinde şehit düşen askerlerin ailelerini ziyaret etti. Şehitlerimizin ruhuna dualar edilerek ailelerin bayramı kutlandı.

Related Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir