14 Ekim 2024

Geleneksel Kent Bayramlaşması Büyük Bir Coşkuyla Gerçekleşti

By haberyaz Haz17,2024

Kocaeli Valiliği, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Kocaeli Kent Konseyi işbirliğiyle düzenlenen Geleneksel Kent Bayramlaşması, 39. kez gerçekleştirildi. Bu yıl Vali Seddar Yavuz’un katılımıyla yapılan bayramlaşma töreni, Kocaeli Kongre Merkezi’nde düzenlendi.

Tören, Kocaeli Kent Konseyi Başkanı Ali Korkmaz’ın selamlama ve teşekkür konuşmasıyla başladı. Ardından Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın konuşmasını yaptı. Vali Seddar Yavuz da hitaplarına Kurban Bayramı tebriğiyle başladı.

Vali Yavuz, Türkiye’ye örnek olabilecek birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının en üst seviyede olduğu Kocaeli’de bulunmaktan mutluluk duyduğunu belirtti. Şehrin üretim, sanayi, bilim ve teknolojideki gelişmişliğini ve sosyal bütünleşme ve uyumunu en güzel şekilde yansıttığını vurguladı. Vali Yavuz, bayramın tüm millete ve Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ne hayırlar getirmesini temenni etti.

Vali Yavuz, 39. Kent Bayramlaşmasının düzenlenmesinde emeği geçen tüm kişi ve kuruluşlara teşekkür etti. Ayrıca dünyada yaşanan acıların son bulması için dualarını iletti. Bayramlaşma töreninin ardından Vali Yavuz ve protokol üyeleri, sivil toplum kuruluşları, kurum ve kuruluşlar ile vatandaşlarla tek tek bayramlaşarak güzel bayramlara ulaşmayı temenni etti.

Kent Bayramlaşması Programına Vali Seddar Yavuz’un yanı sıra Kocaeli Milletvekilleri, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı, Vali Yardımcıları, İlçe Kaymakamları, İl Emniyet Müdürü, İl Jandarma Komutanı, İlçe Belediye Başkanları, oda ve sendika başkanları, Gaziler, siyasi parti temsilcileri ve çeşitli STK temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Related Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir