8 Ekim 2024

Erdek’te Üç Vefat Haberi

By haberyaz Haz17,2024

Erdek Belediyesi tarafından yapılan açıklamaya göre, bugün ilçede üç vefat haberi paylaşıldı. İstanbul’da ikamet eden İrfan Toy vefat etti. Merhum, Ayşe Toy’un eşi, Ahmet ve Zekeriya Toy’un babası olup, Merhum İhsan Hoca’nın kardeşi olarak biliniyordu. Toy’un cenazesi bugün öğle namazını müteakip Piri Reis Camii’nde kılınacak namazın ardından defnedilecektir. Kederli ailesine başsağlığı diliyoruz.

Merhum Kazım Caner’in gelini ve İsmet Caner’in eşi olan Ayten Caner de vefat etti. Merhumenin cenazesi bugün Tekirdağ Hayrabolu Emiryakup köyünde defnedilecektir. Ailesine ve yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyoruz.

Son olarak, Atatürk Mahallesi’nden Leman Demirci de hayatını kaybetti. Demirci, Nazmiye Kamçı, Arzu Saçak, Özlem Pallı ve Özel Özdemir’in annesi, Ali Kamçı, Engin Saçak, Sabri Özdemir ve Volkan Pallı’nın kayınvalidesi olarak tanınıyordu. Cenazesi bugün öğle namazını müteakip Piri Reis Camii’nde kılınacak namazın ardından ilçemiz mezarlığında defnedilecek. Kederli ailesine sabırlar ve başsağlığı diliyoruz.

Related Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir