16 Ekim 2024

Valimiz Ali Hamza Pehlivan Şehit Ailesini Ziyaret Etti

By haberyaz Haz17,2024

Valimiz Ali Hamza Pehlivan, eşi Yıldız Pehlivan Hanımefendi ile birlikte, 2016 yılında Şırnak İli İdil İlçesinde bölücü terör örgütüne yönelik düzenlenen operasyonda çıkan çatışma sonucu Şehit olan Polis Memuru Veysi Kakı’nın Yenişehir İlçesi Menteş Mahallesinde ikamet eden annesi Yıldız Kakı ve babası Yılmaz Kakı ile ailesine Bayram ve Babalar Günü ziyaretinde bulundu.

Ziyarette, Şehidimiz Veysi Kakı ve bütün Şehitlerimiz için dualar edildi. Şehidimizin ailesinin Kurban Bayramı’nı tebrik eden Vali Pehlivan, Şehidimizin babası Yılmaz Kakı’nın Babalar gününü kutladı. Başta Şehidimiz Veysi Kakı olmak üzere bütün Aziz Şehitlerimiz ile ebediyete irtihal etmiş Gazilerimizi rahmet ve minnetle yâd ederek ailelerimize sabır ve başsağlığı diledi. Vali Pehlivan, Şehidimiz Veysi Kakı’nın annesi ve babasına Türk Bayrağı takdim etti.

Vali Pehlivan’a ziyaretleri sırasında, Yenişehir Kaymakamı Nevzat Şengök, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Vekili Recep Bozkuş ve Menteş Mahalle Muhtarı İmam Özdemir eşlik etti.

Related Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir