8 Ekim 2024

Burdur Valisi Türker Öksüz, Bayram Ziyaretlerinde Bulundu

By haberyaz Haz17,2024

Burdur Valisi Türker Öksüz, eşi Hanımefendi Meral Öksüz ile birlikte Kurban Bayramı programı kapsamında çeşitli ziyaretlerde bulundu. İlk olarak Hilmi Hafize Evin Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret eden Vali Öksüz, burada kalan büyüklerimizin bayramlarını tebrik etti ve onlarla yakından ilgilendi. Ayrıca, huzur evi sakinlerinden Mehmet Kaya amcamızın kendi elleriyle yaptığı ahşap gemi hediye edildi.


Daha sonra Vali Öksüz, “Burdur Engelsiz Yaşam, Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi”ni ziyaret etti. Bu merkezde özel çocuklarımızın ve merkez çalışanlarının bayramını kutlayan Vali Öksüz, çocuklarla yakından ilgilendi ve bayram sevincini paylaştı.


Programının devamında Vali Öksüz, Aziz Şehidimiz Sıdkı Kara’nın ailesini evlerinde ziyaret etti. Ziyaret sırasında Sn. Vali, kıymetli şehit ailelerimizin her daim yanlarında olduklarını ifade etti ve Şehit İlhan Kara’nın babalar gününü kutlayarak hediyeler takdim etti.


Son olarak Vali Öksüz, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı Ay Işığı Çocuk Evi’ni ziyaret etti. Burada çocuklarla keyifli zaman geçiren Vali Öksüz, onlara bayram harçlığı verdi ve dersleriyle ilgili bilgiler aldı.


Bu özel ziyaretlere İl Jandarma Komutanı J. Alb. Mustafa Güder, İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Asım Ertilav ve Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mustafa Çakır da eşlik etti.

Related Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir